Главная » 2016 » Листопад » 8 » Поздоровлення з Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва
15:24
Поздоровлення з Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва! 

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята! 

Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим своєю плідною творчою працею звеличуєте рідну Україну! Ви ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. 
Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Дякуючи щоденній праці клубників, викладачів районної дитячої музичної школи, бібліотекарів, фахівців музейної справи невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси. Дякуючи творчому неспокою та громадському подвижництву майстрів культури та мистецтв народна та професійна культура рясно вродила вагомими духовними здобутками. 
Нині відзначається ще одне свято нашої культури і самого нашого існування - День української писемності та мови. Любов і повага до української мови об'єднує наш народ. Українці розмовляють різними мовами, але тільки одна - українська - має і завжди матиме особливий державний статус. Ми твердо знаємо: живе українська мова-живе Україна. Ми свідомі своєї відповідальності за їх долю. 
Ваш творчий внесок у розвиток національної культури заслуговує на слова щирої вдячності! Бажаю Вам миру, злагоди, натхнення у роботі заради утвердження на землі ідеалів Добра, Любові і Краси! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує нові життєві перемоги. Низький уклін за Вашу святу місію – зберігати, творити та примножувати національну культуру. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях! 

З повагою і найкращими побажаннями, 
Начальник відділу культури Татарбунарської РДА - Попова Оксана Петрівна.

Просмотров: 612 | Добавил: Admin_1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: