Главная » 2016 » Жовтень » 6 » Фотодокументальна виставка "Українська Друга Світова"
15:35
Фотодокументальна виставка "Українська Друга Світова"

Відкрита виставка «Ураїнська Друга Світова» 
Після отримання Україною незалежності, постало питання вивчення історії своєї держави з погляду сучасності. Саме з цієї метою Українським інститутом національної пам’яті було створено фотодокументальну виставку «Українська Друга Світова», матеріали до якої було надано Галузевим державним архівом СБУ, Центральним державним архівом вищих органів влади та управління України, Національним музеєм історії України у Другій Світовій війні. Головна мета якої донести до глядачів складну картину світового протистояння на українській землі та на усіх фронтах глобального конфлікту. 
Друга світова війна – найбільший світовий конфлікт в історії людства. Бойовими діями були охоплені не лише Європа і східна Азія, а й Африка і близький Схід, Атлантика і Тихий океан. Україна опинилася в центрі світового протистояння, а її мешканці солдатами усіх армій, що воювали на її території. На тлі бойових дій між учасниками у світі розгорталися визвольні рухи, зокрема і український. Війна українців за свободу тривала ще десять років після завершення Другої Світової війни. 
3 жовтня 2016 року в лекційній залі районного історико – краєзнавчого музею було проведено офіційне відкриття фотодокументальної виставки «Українська Друга Світова». На відкритті виставки були присутні керівники району та громадяни міста. 
З виставкою ознайомила присутніх працівник районного музею Інна Найдьонова – Кіріяк, після ознайомлення зі своїми враженнями поділилися голова районної ради В.Г. Данкоглов та керівник апарату райдержадміністрації М.М. Коваль, з заключним словом виступила начальник відділу культури райдержадміністрації О.П.Попова. 
На останок присутні відвідувачі самостійно ознайомлювалися з представленими матеріалами. 
Запрошуємо усіх бажаючих відвідати дану експозицію, виставка працюватиме з 3.10 - 7.10.2016 року.

Просмотров: 688 | Добавил: Admin_1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: