Главная » 2016 » Грудень » 6 » Робоче місце - війна
15:08
Робоче місце - війна
6 грудня. 25 років тому Президент України підписав наказ про відновлення, а точніше створення української армії, яка на жаль довгі роки була відсутня. Чоловіки отримали змогу вірно служити своїй рідній неньці Україні. Адже 25 років для держави ще зовсім мало. Це свято мужності і геройства. Свято тих хто багато літ назад і тих, хто нині з автоматом спокій береже і захищає. 
Український народ завжди поважав своїх захисників, починаючи з козаків і до сьогоднішніх «кіборгів», « польових ангелів» та усіх хто боронить кордони нашої країни. Служити в армії для чоловіка найпочесніша справа, служити Україні справа честі і життя. 
6 грудня в лекційній залі музею з нагоди святкування 25-ї річниці Збройних Сил України відбувся захід з студентами ПТАУ (3 курс), присвячений вшануванню сьогоднішніх захисників Батьківщини. Тих хто за покликом душі боронить нашу країну від загарбників – воїнів –АТО. 
За допомоги військового капелана та волонтера Віталія Мукієнко та мешканця міста Валентина Приходько, юнаки та дівчата мали змогу переглянути документальні відео – фільми, які розповідали про військові будні наших воїнів (музичний супровід у виконанні Валентина Приходько), про роботу військових капеланів розповів Віталій Мукієнко, як про новий та такий потрібний на передовій напрямок натхнення та порятунку. 
Своїми спогадами та враженнями від перебування на передовій поділились учасники АТО Руслан Серман та Роман Гоженко. Під час спільної молитви присутні звернулися до Бога з проханням вберегти наших вояків, надати їм терпіння та мужності, вберегти від ворожої куля та снаряду, щоб мали вони змогу живими повернутися до своїх рідних, близьких та коханих. 
На закінчення зустрічі слово тримав заступник начальника з персоналу військової пограничної служби ст..л. Олександр Заморський, в своїй промові він висловив подяку усім воякам які ціною власного життя боронять нашу Батьківщину, а на завершення зачитав рядки вірша Ліни Костенко. 
Сьогодні українська армія має повне право пишатися не лише своєю героїчною історією, а й своїми вояками. Бо ніколи наші війська не грабували чужих територій, не посягали на чуже добро, чужі землі, ніколи не були агресорами. 
І хоч зараз неспокійно у нашому домі – Україні, але український народ здолає усі перешкоди.

 

Просмотров: 629 | Добавил: Admin_1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: