Главная » 2016 » Квітень » 25 » " Гіркий смак полину"
13:32
" Гіркий смак полину"

26 квітня 2016 року вся Україна відзначає 30-ті роковини з дня страшної трагедії на Чорнобильській атомній станції. З того трагічного дня коли в життя багатьох людей увійшли такі поняття – «радіація», «зона», «ліквідатор», з того дня коли тисячі людей в одну мить залишилися без житла, привичного устрою життя, надій на майбутнє. Почався новий відлік українського часу. Болісний. Гіркий. Печальний…
Напередодні трагічної дати 25 квітня об 14.25 год. в районному історико – краєзнавчому музеї відбулася година пам’яті «Гіркий смак полину» з учнями 7класу ТНВК «Школа – гімназія». Діти ознайомилися з перебігом подій у той далекий 1986 рік, хвилиною мовчання віддали пошану усім загиблим ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС, було переглянуте коротке відео про ті далекі події. Дізналися, що 34 мешканці Татарбунарського району приймали участь у ліквідації. 
Проходять роки після аварії на ЧАЕС. А біль не вщухає, тривога не покидає людей. Чорнобильська біда надовго залишиться в нашій памяті. Ще довго ми будемо відчувати на собі її наслідків. Доземно схиляємося в подяці перед ліквідаторами цієї страшної аварії, перед живими. Перед пам’яттю померлих.

Просмотров: 711 | Добавил: Admin_1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: