Главная » 2017 » Квітень » 25 » У пошуках артефактів
15:13
У пошуках артефактів

Немає нічого гіршого за байдужість та й плин часу руйнівний: у минуле відходить усе більше й більше свідчень історії та культури. Щось забувається та руйнується з часом, інше завдяки людському втручанню. 
Міжнародний день пам’ятників та історичних місць установлено в 1983 році Асамблеєю Міжнародної ради з питань охорони пам’яток і визначних місць, створеною при ЮНЕСКО і відзначається з 18 квітня 1984 року. 
Але саме на ці дні, в цьому році, погода внесла свої корективи, тому розважально – пізнавальний квест «У пошуках артефактів», який був запланований на цю дату спільно з працівниками районного історико – краєзнавчого музею та районної бібліотеки, було перенесено на 25 квітня. Яскраве сонечко та приємний день допомагали учасникам швидко та з зацікавленістю пройти всі запропоновані завдання. 
Саме місто Татарбунари має давню та цікаву історію. Воно в різні часи належало і до Римської імперії, Молдовського королівства, було під владою Туреччини та Російської імперії. Назва міста також несе в собі частку тих далеких часів. 
Одним із напрямків виховання у молоді патріотизму та любові до Батьківщини, є пізнання історії рідного краю – краю своїх пращурів, їхніх традицій, життєвий шлях. Тому розпочався квест з районного історико – краєзнавчого музею, де кожен бажаючий має змогу отримати відповіді на свої питання відносно історії краю. Юнаки та дівчата, виконуючи завдання, біля пунктів призначення отримували додаткову цікаву інформацію про події, людей, будівлі та багато іншого, що має відношення до історії міста Татарбунари. 
Заключним пунктом була читальна зала районної бібліотеки де учасники квесту складали слово з літер, які отримували за правильно виконане завдання, ознайомились з виставкою літератури та на останок пригостилися солодкими подарунками.

Просмотров: 611 | Добавил: Admin_1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: