Главная » 2016 » Жовтень » 6 » Круглий стіл до Дня туризму
15:25
Круглий стіл до Дня туризму

27 вересня щорічно визначають Всесвітній день туризму, загальна мета якого зміцнення міжнародних відносин, налагодження дипломатичних зв’язків, посилення культурних взаємин між народами та пізнання нових традицій. 
Початок цього свята було покладено в 1980 році, з моменту засновання Всесвітньої туристичної організації в іспанському містечку Торремоліно. В Україні День туризму відзначають з 1998 року. 
Само в цей день в лекційній залі районного історико-краєзнавчого музею було проведено круглий стіл з учнями восьмих класів ТНВК «Школа-гімназія» спільними зусиллями працівників музею та головного спеціаліста відділу культури - Ганни Галушко та Інни Найдьонової-Кіріяк. До уваги присутніх було надано інформацію про історію заснування свята, запропоновано перегляд відеофільмів, які розповідають про туристичний та рекреаційний потенціал Татарбунарського району. Зачитано інформацію, яка ознайомлює з об’єктами історико-культурного фонду краю, які можуть бути включені як туристичний продукт фірм. 
Для закріплення інформації, яка була надана слухачам, хлопцям та дівчатам було запропоновано вирішити кросворд та складання пазлів, що викликало в учасників велике захоплення. 
На закінчення зустрічі усім присутнім за участь було подаровано на пам'ять інформаційно-екологічні календарі НПП «Тузлівські лимани». Захід пройшов в сфері невимушеного спілкування та приємного загального враження.

Просмотров: 618 | Добавил: Admin_1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: