Главная » 2016 » Травень » 25 » « Україна – це Європа»
12:57
« Україна – це Європа»

Під таким девізом 25 травня в лекційній залі районного історико – краєзнавчого музею пройшла зустріч – бесіда до Дня Європи. 
Одним із пріоритетів стратегічного розвитку України визнано інтеграцію нашої держави в Європейське співтовариство. Європейський вибір України зумовлено її геополітичним положенням та спільною історією розвитку Європейської культури. Своїм внеском який наш народ зробив впродовж багатьох століть свого існування та боротьби. Саме сьогодні Україна в такий для неї нелегкий час своїми знаннями, працею, здобутками впевнено йде до своєї мети – Європейської держави.
До уваги присутніх директором музею Дмитром Арсенієм було представлено історичну довідку про створення Європейського Союзу, його значення в історії та сучасності. Принципи діяльності та значення ЄС для України. 
Інформацію про деякі Європейські країни до уваги слухачів представила Голова громадської організації «Просвіти» Лідія Руденко, працівник музею Інна Найдьонова – Кіріяк розповіла про досягнення України в світі за останні декілька років. Поступово зустріч перейшла в жваву дискусію. Свою думку висловлювали Борис Вєлєв, Олена Власенко, Лідія Руденко. Начальник відділу культури райдержадміністрації Оксана Попова підводячи підсумки зустрічі, промовила про те, що Україна сьогодні стала на шлях відновлення та відродження, сподівання на те, що ми займемо гідне місце серед інших Європейських держав.
Ми європейці настільки, наскільки ми українці, і лише відчувши себе справжніми українцями, є змога збудувати свій український дім за Європейськими стандартами.

Просмотров: 645 | Добавил: Admin_1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: