Главная » 2017 » Травень » 24 » Реабілітовані історією
10:16
Реабілітовані історією

21 травня 2017 року в Україні відзначали День пам’яті жертв політичних репресій, які в нашій сучасності відклали великий відбиток на історію України. Це були роки сваволі, беззаконного насильства. Цей період Сталінського верховенства історики оцінюють по-різному. Окремі називають "чорною плямою історії", інші - необхідним заходом задля зміцнення і збільшення могутності Радянського держави.

Історія повторюється і сьогодні, в наші дні знову застосовуються методи політичного терору на загарбаних територіях запанували репресії проти українців, кримських татар, усіх хто вважає Україну своєю Вітчизною.

В районному історико – краєзнавчому музеї було проведено інформаційну годину «Реабілітовані історією», основною метою якої було не лише збереження історичної пам’яті та ствердження історичної справедливості, а й поняття того, що сучасна Україна засуджує будь - які прояви агресії. Сьогодні український народ ціною своєї крові та життя відстоює шанс на своє мирне майбутнє.

До уваги учнів було представлено історичну довідку про основні періоди терору, надано довідку про репресії в Татарбунарському районі. А на останок юнаки та дівчата переглянули тематичну виставку з аналогічною назвою «Реабілітовані історією».

Фото Татарбунарський історико - краєзнавчий музей.Фото Татарбунарський історико - краєзнавчий музей.Фото Татарбунарський історико - краєзнавчий музей.

Фото Татарбунарський історико - краєзнавчий музей.Фото Татарбунарський історико - краєзнавчий музей.Фото Татарбунарський історико - краєзнавчий музей.Фото Татарбунарський історико - краєзнавчий музей.

Просмотров: 507 | Добавил: Admin_1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: