Главная » 2016 » Лютий » 19 » Історична година до Дня вшанування Пам*яті Героїв Небесної Сотні
14:40
Історична година до Дня вшанування Пам*яті Героїв Небесної Сотні

Під прапором стояли – під прапором й спочили.

                        Прийми, о Господи, своїх синів!

             За Україну волю їх убили

                            В шалений жар тривожних днів…

 

     Подвиг Героїв Небесної Сотні, які пожертвували своїм життям за наше  майбутнє, є для нас – українців прикладом мужності та боротьби за власну  країну, краще життя, сподівання на світле майбутнє. Кожен із Небесної Сотні мали сім»ю, батьків, коханих, друзів, захоплення, свої симпатії та свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. Вони полишали все та приїздили до Києва, розуміючі, що саме тут твориться майбутнє країни.

Ці події ще довго з покоління в покоління будуть передаватися у спогадах, картинах, піснях, віршах. Пам'ять про всіх невинно убієнних під час Революції Гідності та зараз під час боротьби на Сході країни дає нам живим силу та волю, мудрість та наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

    До Дня вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні в лекційному залі музею було проведено історичну годину «Не забуті ті хто на Майдані голову зложили» зі студентами 1 та 3 курсів Татарбунарського ПТАУ. Студентами було переглянуто відео «Реквієм небесній сотні», прослухали молитву присвячену Небесній Сотні, ознайомились зі хронологією подій починаючи з листопада 2013 року до кровавих 18-20 лютого 2014 року. Хвилиною мовчання вшанували загиблих та поранених під час Революції Гідності та війни на сході України , яка назавжди залишиться у нашій історії, як боротьба за свободу і честь. Директор музею Дмитро Арсеній виступив перед молоддю з напутнім словом, в якому зазначив, що саме вони і є майбутнім України.

По закінченню заходу юнаки та дівчата ознайомились з тематичною виставкою «За України волю їх убили в шалений жар тривожних днів» 

Просмотров: 738 | Добавил: Admin_1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: