Главная » 2016 » Жовтень » 6 » Оголошення
15:30
Оголошення

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» відділ культури Татарбунарської районної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантних посад директорів структурних підрозділів відділу культури райдержадміністрації: 
- директора Татарбунарської централізованої бібліотечної системи; 
- директора районного історико-краєзнавчого музею; 
- директора районного Будинку культури. 

Вимоги до кандидатів: 
- громадянство України; 
- вільне володіння державною мовою; 
- вища освіта; 
- стаж роботи у сфері культури не менше трьох років; 
- здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки. 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оприлюднення оголошення подають такі документи: 
- заяву про участь у конкурсі на ім’я начальника відділу культури райдержадміністрації з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; 
- автобіографію (прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості); 
- копію паспорту, 
- копію документів про вищу освіту, 
- два рекомендаційні листи довільної форми, 
- мотиваційний лист довільної форми; 

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси або надаються до відділу культури протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: 68100 Одеська обл., м. Татарбунари, вул. Горького, 4, 
e-mаil: tat_kultura@mail.ua
Термін подання документів та формування конкурсної комісії здійснюється протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення. 
На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду керівника закладу культури, на відповідність кваліфікаційним вимогам. 
На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років. 
Довідки за телефоном (04844) 3-14-70.

Просмотров: 593 | Добавил: Admin_1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: