Главная » 2017 » Лютий » 22 » Пам`яті героїв Небесної Сотні
14:32
Пам`яті героїв Небесної Сотні

Вони ішли, ішли й не озирались 
чи де погас вогонь, чи ще горить. 
Із вірою вперед ішли, не знали, 
що жити залишалося лиш мить. 
Подвиг Героїв Небесної Сотні, які пожертвували своїм життям за наше майбутнє, є для нас – українців прикладом мужності та боротьби за власну країну, краще життя, сподівання на світле майбутнє. Кожен із Небесної Сотні мали сім`ю, батьків, коханих, друзів, захоплення, свої симпатії та свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. Вони полишали все та приїздили до Києва, розуміючі, що саме тут твориться майбутнє країни. 
Ці події ще довго з покоління в покоління будуть передаватися у спогадах, картинах, піснях, віршах. Пам'ять про всіх невинно убієнних під час Революції Гідності та зараз під час боротьби на Сході країни дає нам живим силу та волю, мудрість та наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. 
До Дня вшанування та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні в лекційному залі музею було проведено історичну годину «Не забуті ті хто на Майдані голову зложили» з учнями 9 класу (вчитель Кулінська І.А.) Татарбунарського НВК «Школа – гімназія». Юнаками та дівчатами було переглянуто відео «Реквієм небесній сотні», прослухали пісню присвячену Небесній Сотні у виконані Наталки Карпи, ознайомились зі хронологією подій починаючи з листопада 2013 року до кровавих подій 18-20 лютого 2014 року. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих та поранених під час Революції Гідності та війни на сході України, яка назавжди залишиться у нашій історії, як боротьба за свободу і честь. По закінченню заходу з тематичною виставкою «За України волю їх убили в шалений жар тривожних днів» . 
Ми повинні знати з вами про події, які відбувались на Майдані. Події, які дали поштовх до дій - боротьби за утвердження Української державності, продемонструвавши свою гідність і прагнення до свободи.

 

Просмотров: 643 | Добавил: Admin_1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
2 Asypent  
0
<a href=https://dapoxetine.buzz>better business bureau online pharmacy priligy</a> I wanted to draft you the tiny word so as to give thanks over again for the remarkable thoughts you have contributed here

1 Rogervew  
0
Всем кто соображает, про что я пишу! Абузоустойчивый регистратор - поддержка русского языка, быстрый саппорт, хорошие расценки, онлайн помощь. Размещаю у них фарму второй год, вообще все отлично, все кляузы посылают в утиль. Жаждешь спокойствия и надежности, тут - https://goo.gl/q13Adc или в профиле.

Ім`я *:
Email *:
Код *: