Главная » 2017 » Січень » 18 » Вишивана моя Україна
09:30
Вишивана моя Україна

Моя Україно – Волинь і Поділля, 
Донбас, Придніпров’я, Карпати і Крим. 
Від сходу до заходу – моя Батьківщина, 
Навіки ти вишита в серці моїм. 
До 25-ї річниці Незалежності України, на знак об’єднання казначейських працівників навколо ідеї миру та злагоди в державі було проведено всеукраїнську казначейську акцію «Вишивана моя Україна». Впродовж трьох місяців вишивали казначеї карту нашої держави, вишиваючи свою область вкладали у вишивку душу, майстерність, а також традиції свого регіону. 
Карта вже вдруге курсує Україною, спочатку була на Донеччині, далі в східних та центральних областях України, в західних та південних регіонах. Тепер для ознайомлення з готовим твором карта – вишиванка подорожує землями Бессарабії як естафета краси, добра та любові до Батьківщини, переходячи від області до області, від району до району, де кожен залишає свою часточку любові та прагнення миру в країні в книзі - літопис. 
17 січня карта «Вишивана моя Україна» завітала до м. Татарбунари. Презентація карти відбулась в районному історико – краєзнавчому музеї. Святковий захід розпочала працівник казначейства Наталля Ткач яка зачитала вірш «Говорить Україна». Свої виступи подарували присутнім дует Ігор Павлов та Андрій Чияченко виконавши пісню «Два кольори», Катерина Гуцулюк, чарівні звуки бандури учениця ДМШ Олена Климович, декламувала вірша «Одна Батьківщина» Інна Ткач. 
На останок перед присутніми тримала слово заступник начальника УДКСУ у Татарбунарському районі Одеської області Наталля Коваленко. У своїй промові вона зазначила, що вишита карта України, створена руками майстрів органів казначейства це витвір майстрів, який без перебільшення зміцнює нашу єдність, патріотизм та згуртовує не лише казначейську спільноту, а усіх мешканців нашої країни, бо перш за все ми є громадянами своєї держави – українцями. На останок усі присутні зробили світлину на фоні карти, яка разом з побажанням буде залишено в книзі – літопис «Вишивана моя Україна». Після м. Татарбунари карта продовжила свій шлях до м. Ізмаїл.

Просмотров: 646 | Добавил: Admin_1 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: